Gyakran Ismételt Kérdések
Hogyan tudok ajándék csomagolást kérni?

 

Amennyiben ajándék csomagolást szeretne a megrendelt termékhez, kérjük, megrendeléskor az "Ajándékcsomag" mezőnél válassza az "Igen" opciót. A "Rendelési megjegyzés" mezőbe lehetősége van megadni egy személyes üzenetet, amely a megrendelését kíséri majd. Az ajándék  csomagolás egy díszdobozból áll, mely rendelésenként változhat. Több termék rendelése esetén a termékek külön ajándék csomagolást kapnak.

Hogyan tudom megváltoztatni a Saját fiók adataimat?

 

Kattintson a Főoldalon a "Bejelentkezés"-re, jelentkezzen be az e-mail címével és a jelszavával. A "Saját adataim"-ra kattintva módosíthatja adatait, majd a "Küld" gombbal mentheti el a változtatásokat.

Mit csináljak, ha elfelejtettem a jelszavam?

 

A "Bejelentkezés"-re kattintva találja az "Elfelejtettem a jelszavamat" linket, amelyre kattintva az e-mail címe megadása és a "Küld" gombra kattintva elküldjük Önnek az új jelszavát.

Honnan tudom, hogy a Jasmin Mar fogadta a rendelésemet?

 

A megrendeléstől számított 24 órán belül egy automatikus e-mailt küldünk Önnek. Ha ezt az e-mailt nem kapja meg, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot (info@jasminmar.com) a megrendelése adatainak megadásával. Ez az értesítés még nem számít a rendelése feldolgozásának. A megrendelés postára adásáról külön e-mailt küldünk.

Törölhetem a megrendelésemet?

 

A megrendelések a törvényi szabályozás értelmében törölhetők. Kérjük, hogy vásárlástól való elállás esetén a megrendelt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül vegye fel velünk a kapcsolatot (info@jasminmar.com) és kövesse a "Garancia és visszatérítés" menüpontban leírtakat.

Biztonságos az online vásárlás a Jasmin Mar oldalon?

 

Az online fizetési kártya tranzakciók a Secure Socket Layering (SSL) titkosító technológiával működő biztonsági szerveren keresztül történnek. Részletekért kattintson az "Adatvédelem" menüpontra.

Milyen pénznemben történnek a vásárlásaim?

 

A vásárlás és szállítási költség megfizetése a kiszállítási ország pénznemében történik az alábbiak szerint:

ORSZÁG FIZETÉSI PÉNZNEM
Hungary :HUF
EU Zones 1-3 :EUR
Mikor kapom kézhez a megrendelésem?

 

A kiszállítási idők becsültek és nem a megrendeléstől, hanem a postára adástól számítandóak. A kiszállítási idő ezért tájékoztató jellegű információ. A kiszállítás több időt vehet igénybe bizonyos országok vám folyamatai miatt.

 

KISZÁLLÍTÁSI CÉLÁLLOMÁS

Kiszállítási lehetőségek Díjak Kiszállítási idők
Standard 1 290 Ft
 • 2-5 munkanap
 • A kiszállítási idők munkanapokra vonatkoznak.
 • A munkanapok hétfőtől péntekig értendők, kivéve a nemzeti ünnepeket Magyarországon és célállomás országban.
 • A megrendelések érkezésére 8:00 és 16:30 között lehet számítani.
 • A megrendeléseket Magyarországról szállítjuk.
Hová szállít ki a Jasmin Mar?

 

Jelenleg 28 országba történik a kiszállítás:

Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Hollandia, Írország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxembourg, Magyarország, Málta, Németország, Olaszország, Oroszország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország.

Nyomon tudom követni a megrendelésem?

 

 • A Főoldal alsó menüjében találja a "Rendelés követése" linket, amelyre kattintva, a megrendelése számát megadva kaphat információt arról, hogy hol tart a megrendelése.
 • Megrendelése postára adása után a www.magyarposta.hu oldalon is nyomon követheti megrendelését a szállítást megerősítő e-mailben kapott azonosító segítségével.
Küldhetek ajándékba?

 

Yes, orders can be sent as a gift.

 • At the shipping section of the checkout, indicate the item is a gift to ensure the price is not included on the shipping note.
 • During checkout you can enter a gift message to arrive with the item upon delivery.
 • Orders can be delivered to an address in any of the countries listed within the Shipping Destinations, Costs & Delivery Times table. Select the destination Country, then select the item(s) you wish to send, and enter the recipient’s shipping address.
 • The recipient is not required to pay the relevant import taxes or duties.
 • If the recipient returns the item, the refund will be made to the original method of purchase.

For any further queries, please Contact Us.

Hogyan visszaküldhetek online megrendelt elemet?

 

Free returns are available worldwide for all full price items within 30 days of shipping and all sale items within 14 days of receipt, provided the return conditions specified below are met.

Please note it is not possible to return the following items using the free returns service:

 • Fragrance
 • Nail polish

Instructions are provided in Returning your Purchase.

 

RETURN CONDITIONS

Purchases must be returned from the original shipping country with the original Returns Form.

Items returned must be in their unused original condition with all Jasmin Mar item tags attached and any related accessories or instruction booklets included.

Incomplete, damaged, worn, soiled or altered returns, or anything we at Jasmin Mar reasonably believe has been used, will not be accepted and therefore sent back to the customer.

On receipt of a return, we will process the refund as soon as possible. We estimate refunds will be made by the provider of your payment method within 7-10 working days. Working days are Monday to Friday, excluding HU public holidays.

Hogyan tudok kapcsolatba lépni a Jasmin Mar ügyfélszolgálattal?

 

A "Kapcsolat" menüpont alatt találja elérhetőségeinket.

A kosárban nincsenek termékek
ShopPHP E-Ticaret | v4