Color
Kollekció
Készlet
 

   Black Friday


Nincs raktáron
Sunshine Linen Barna Válltáska
14,900 Ft
6,900 Ft
 

   Black Friday

   A stílusukat remekül kiegészítő  és az új szezonra mindig innovatív részletekkel megújuló női válltáska fajták sokan kedvelik. Akár praktikus használata, akár egyszerű eleganciájá miatt igen kedvelt modellek a mindennapi élettől kezdve a különleges alkalmakig számos helyre elkísérik Önöket. Az egyszerre téli és nyári használatra terveztett modellek még jobban kiemelik a hölgyek stílusát. Egy a stílusának megfelelő női válltáskával Ön is különlegesebb és esztétikusabb kombinációkat hozhat létre.

   A kiegészítők világának egyik kedvelt darabja a válltáska, amelyet előnyös jellemzőinek köszönhetően sokan választanak. A táska fajták között leginkább a színek és a minták játszanak nagy szerepet. Az utóbbi években a bézs, ezüst és arany színhez hasonló fémes hatású táskák igen közkedveltté váltak. A hölgyek nemes és egyedi stílusát kiemelő fémes hatású táskák a kontrszat színű díszítőelemekkel kiegészítve a hölgyeknek még elegánsabb megjelenést biztosít. Ezen kívül, a táska fajták között a mentazöld, babakék és púderrózsaszín árnyalatú lágy színekkel is gyakran találkozunk. Ha a válltáskák mintázatát vesszük figyelembe, a vonalas és virágos mintákon kívül, különböző modellek közül választhatnak. Gyakran találkozhatunk a vonalas mintákkal, a boríték- és egyben válltáskaként is használható daraboknál. A virágos táskák között, a kalejdoszkóp mintáját idéző modellek igen nagy feltűnést keltenek. Az élénk és emnergikus színekkel gazdagított virágos táskák a legegyszerűbb ruhaösszeállítást is dinamikussá varázsolják. Például, egy virágos válltáskához nagyon jól passzol egy ugyanolyan árnyaltú balerina cipő.

   Női válltáska fajták; Különböző fajta anyagokból készülnek a női válltáskák mint például, velúrbőr, bársony és bőr. A bojtokkal díszített velúrbőr táskák, a legújabb trendeknek megfelelően egyre népszerűbbé válnak. A külöböző darabok, a téli hónapokban bokacsizmával, a nyári hónapokban pedig lábujjas szandállal kíváló kombinációt alkotnak. A bársony anyagból készült táska fajták, összehajtható és nagyítható tulajdonságaiknak köszönhetően a hölgyek számár igen praktikus használatot biztosít. A bőrből készült modellek egyszerű stílusuk révén minden fajta ruhaösszeállítást kiválóan kiegészít. Az eleganciát képviselő táska fajták az apró részleteikkel és mutatós díszítésükkel igazán stílusossá varázsolja a megjenésüket. Az utóbbi időben az eklektikus stílus egyre trendibbé kezdett válni, így sokan választják a különböző anyagokkal díszített, színes válltáskákat. A bármely évszaknak megfelelően használható sok színű modelleket leginkább azok a hölgyek kedvelik, akik szeretik nyomon követni a divatot.

   A női válltáska fajtáknál díszítőelemként, az övektől egészen a csatokig, a láncoktól a pompomokig, minden stílusnak megfelelő modellek közül választhat. Míg az övvel kiegészített darabok, leginkább a klasszikus stílust emelik ki, addig a lános modellek kicsit vagánsabb megjenést nyújtanak. A pompom, a legújabb trendeknek megfelelően a táskák nélkülözhetetlen részévé váltak. Egy kedvenc színében pompázó pompommal Ön is feldobhatja táskáját. Mivel könnyen levehető, ezért más táskáján is tudja hordani. Egy maxi harang-, vagy egy rakott szoknyával kombinálva trendi külsőt varázsolhat magának.

   Az írással és képpel nyomtatott sportos táskák, egyedi díszítésüknek köszönhetően nagyon népszerűek. A kifinomult vonalakkal nyomtatott írásos modellek, a hölgyek “casual” viseletét elegánssá teszik. A képpel díszített darabok, leginkább a művészi részleteket kedvelő hölgyek öltözködési stílusához illenek. Emellett napjainkban a levehető akasztójú clutch táskaként is használható darabok a hölgyek számára szinte nélkülözhetetlenné vált. A női válltáskák mindenki számára elérhető áron kaphatóak. A vonzó árakat kihasználva, megvásárolhatják az ízlésüknek és tetszésüknek legmegfelelőbb válltáskát. A levehető pántú modelleket, egy farmerrel és pólóval kombinálva kereszttáskaként, cigaretta nadrággal és dzsekivel kombinálva pedig, clutch táskaként is viselheti. Az írásos nyomtatású táskák pedig jól kiegészítik a boyfriend nadrág és a loafer cipő kombinációját.

A kosárban nincsenek termékek
ShopPHP E-Ticaret | v4