Color
Kollekció
Készlet
 

   Black Friday


 

   Black Friday

   Női Pénztárcák

   A pénztárca, egyrészt egy kitűnő kiegészítő a hölgyek számára, másrészt pénz, igazolvány, bankkártyához hasonló dolgok táolására is szolgál. Akár a táskájukhoz, akár az ötözetükhöz illő pénztárcáról legyen szó, minden hölgy megtalálja a stílusának megfelelő darabot. A leginkább dizájn és praktikusság alapján választandó pénztárca modelleket változatos stílusukkal a különböző divatirányzatokat követő hölgyek számára ajánljuk.

   A női pénztárca modellek alapvetően a márkák stílusának megfelelően készülnek. A sportruházatot és felszereléseket gyártó márkák, a saját gyártási irányzatuknak megfelelő női pénztárca fajtákat készítenek. A klasszikus vonalakat követő márkák pedig egyszerű és stílusos dizájnjukkal emelkednek ki. A változó divatirányzatokat fegyelemmel követő márkák különböző színválasztákokú és díszítésű termékeket kínálnak a hölgyeknek. A legnépszerűbb dizájú pénztárcák között színes és különleges díszítésű termékek találhatóak. A fiatal lányok érdeklődését felkeltő nagyon díszes modellek között 18,5x10x3,5 cm-es méretben mind téglalap, mind pedig kicsi négyzet alakú pénztárcák is szerepelnek. A mintás pánztárcáknál pedig, a külföldi zenekaroktól egészen különböző filmkarakterekig, sokfajta mintát fehasználnak. Különösen a sorozatokkal szinte eggyé vált tárgyak, idézetek és ehhez hasonló díszítéssel kialakított termékeket, figyelem felkeltő dizájnjuknak köszönhetően sokan választják ajándékként. A népszerű dizájnú pénztárcák között nagyon tetszetős, kisméretű termékeket is talál, emellett a praktikus sokzsebes darabokat is megtekinthetik oldalunkon.

   A pénztárcák fajták közül a klasszikus modelleket egyszerű dizájn és tervezés jellemzi. Főként eredeti bőrből és műbőrből készült darabokat elegáns  külső dizájnjával és nőies részleteivel hosszú ideig használhatja anélkül, hogy kimenne a divatból. A klasszikus modellek között, a táskákat és cipőket is gyártó híres márkák kézzel készített pénztárcái, elgáns tervezésküknek köszönhetően vonzzák a figyelmet. A fekete és barna árnyalatok mellett, a rózsaszínhez, piroshoz és kékhez hasonló élénk színű, eredeti bőr pénztárcákat is megtekinthetik. A híres márkák pénztárcái között csattal díszített, stílusos modellekhez, ugyanezen márka táskáiból és cipőiből választva, remek összeállításokat alkothat. Emellett a belső zseb méreteit és praktikusságát szem előtt tartva, kiválaszthatja az igényeinek legmegfelelőbb klasszikus dizájnú pénztárcát is.

   A női pénztárcák között szereplő sport pénztárcákra pedig, a jól használhatóság és praktikus kivitelezés jellemző. Igazán kényelmes használatot biztosít a mindennapokban, mivel általában nagyon könyyű és vízálló anyagból készül. A tépőzáras részei ideálisak arra, hogy elrejtsük fontos személyes iratainkat. Praktikus, egyszerű és sportos dizájnjának köszönhetően férfiak és nők is használhatják. A pénztárcák között különböző állat alakú modellekel is találkozhatunk, amely aranyos dizájnjának köszönhetően minden korosztályból talál érdeklődőt. Az aprópénz tárolására alkalmas cipzáros egyzsebes állat alakú darabok ideális választás a hétköznapokra.

   A dizájn és a praktikusság mellett, a női péztárcák árai egyéb tényezőktől függően változóak. A fehér színű pénztárcák árait leginkább befolyásoló tényezők, a termék minősége és a márkája. Az eredeti bőrből és kézzel készített darabokat a minőségének megfelelő áron kínálják. A világszerte híres márkák pénztárcáinak ára eltér a hasonló, de kevésbé híres daraboktól. A levehető láncnak köszönhetően, akár kézitáskaként, akár clutch vagy pénztárcaként is használható termékek is kaphatóak. A mindennapi használatra tervezett pénztárcák árát a dizájnja határozza meg. A különböző áron kapható és más-más stílusú vevők érdeklődését felkeltő pénztárcák között a klasszikus daraboktól kezdve, a divatos díszítésű modellekig modern és sportos pénztárcákat is találnak. Oldalunkon kedvezményes áron jó minőségű pénztárcát vásárolhat.

A kosárban nincsenek termékek
ShopPHP E-Ticaret | v4